Gebruik deze route wanneer een terrein al gedeeld is
Deze route is bedoeld voor eigenaren of gebruikers met voldoende rechten die bestaande deelnemers willen beheren. Je gebruikt haar wanneer je wilt controleren wie toegang heeft, rechten wilt wijzigen of een deelnemer uit het terrein wilt verwijderen.